neděle 27. července 2014

XHIT

Dobré ráno!

Denní cvičení se zdravou dávkou energie! Aneb takhle zní heslo XHIT, za poslední dobu jsem si velmi oblíbila cvičení s holkama z kanálu XHIT, vlastě s nimi začínám každý den, ráno vstanu a hnedka si zacvičím pár minutek. Celkem jsou to lehká cvičení, které zvládnete každý den aspoň 15 minut cvičit, i uplní začátečníci! Narozdíl od Nike training club, kde ze mě tekly proudy vody už po 5 minutách. Jelikož jsem trošku pohodlnější (přesněji línější :D) ve cvičení a nemusím nějáke šílené zátěže, tak cvičení s XHIT je pro mě super, samozřejmě, že se tam najdou i nějáké ty záhuly. 

XHIT řídí tři kamarádky: Rebecca-Louise, Kesley Lee a Cynthia Dallas. Vlastě nejčastěji cvičím s Rebeccou, jelikož mi nejvíce vyhovuje její cvičení podel Victoria's secrets andílků. 
A musím říct, že po týdnu každodeního cvičení už jsem vyděla malé změny!




Rebecca-Luise Smith



Pevně věří, že za 10 minut cvičení můžete zvýšit vaši náladu a váš metabolismus, což vám dává energii, kterou potřebujete přes den.
Vyrůstala asi hodinu na jih od Londýna, kde byl zažraná do ledního hokeje, hrála fotbal, tančila balet a moderní tance od tří let. Později její atletický talent ji dostal do Spojených států, kde se snažila věnovat kariéře pilota. Místo profesního života ve vzduchu, Rebecca-Louise se rozhodla zůstat uzeměná pro svou vášeň ke zdraví a kondici. 

Když Rebbeca nepředcvičuje v XHIT, zajde si zahrát hokej, trénuje na maraton, maluje, pracuje a cestuje po celém světe aby navštívila přátele a rodinu. Miluje zůstat fit a strávit čas se svými přáteli a ráda se prochází při západu slunce na pláži se svými dvěma pejsky Alfie a Harvey (ty můžete vidět v některých jejích videií :D).



Kesley Lee



Kelsey vyrostla s vášní pro fitness, byl a tanečnicí, roztleskávačkou a jezdkyní když byla malá. Pořád jezdí každý týden na ranči v jižní Kalifornii.
Kelsey se připojila k XHIT týmu v roce 2012, čímž si zamilovala učit a podporovat ostatní. Jako výživový trenér, Kelsey pracuje s klienty mladými  i starými, aby jim ukázala vztah mezi stravou a cvičením. Její fitness kariéra se zrodila v Gold Gym, jako osobní trenér. Později se stala soukromou cvičitelkou buďto pro skupinu nebo "one to one". Kasley se zabývá také boot campy. 

Je slavná díky svému pozitivnímu přístupu, také díky jejím proužovaým ponožkám a funky účesům. Miluje pečení, dokonce se přiznala, že jednou snědla tucet cupcakeků na posezení. :D



Cynthia Dallas



Cynthia má vášeň pro fitness a se cvičením začala ve velmi nízkém věku. Je rodačka z Pittsburghu, dělala mnoho různých sportů, včetně softballu, plavání, volejbalu, běhu, a zejména vynikala v basketbalu. Získala All-American vyznamenání na střední škole a také plné sportovní stipendium na Univerzitu Illinois pro basketbal. Svými schopnostmi upoutala pozornost WNBA v roce 2004, kdy byla navržena. Bohužel, Cynthia byl nucena odejít z basketbalu kvůli kariérnímu zranění, ale její vášeň pro sport a fitness nikdy nezemřela. Cynthia se snažila přenést tuto lásku a nadšení pro pomoc ostatním dosáhnout jejich cílů a vypadat a cítit se co nejlépe. Pracuje pro americké Rady na cvičení / Aerobic a Fitness Association of America, certifikované skupinové cvičení, je instruktorka a osobní trenérka už 5 let v Los Angeles, Cynthia pozitivně ovlivnila mnoho mužů, žen a dětí, vede je ke zdravějšímu a aktivnějšímu životu. 

Cynthia přináší energii a vytrvalost na její cvičení, které pomáhá tlačit diváky na jejich limity-zejména sportovce! Mimo XHIT sady, Cynthia je trenérkou v dívčím basketbalovém klubu v Burbank High School. 



Má oblíbená sestava cvičení:








A taky jeden ten záhul :D




Znáte XHIT? A podle čeho cvičíte? :)


2 komentáře:

  1. neznám, ale určitě si dneska podle toho zacvičím:) pořád hledám další a další inspirace

    OdpovědětVymazat
  2. Xhit neznám, ale určitě si to zkusím zacvičit :-) Občas cvičí podle Jillian Michaels, jinak si hledám různá cvičení (např. Pilates) na you tube :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jste si našli čas přečíst tento článek a pokud se vám líbil můžete zanechat komentář, či případné dotazy. :)