sobota 30. března 2013

Zdravé svačinky

Také občas nevíte co si dát ke svačině? Já také ne. A tak jsem pro vás nachystala pár typu na zdravé a dietní svačinky. Jsou velmi rychlé a jednoduché, takže je zvládne každý. Rozhodně to nejsou žádné svačiny jako například dva suchary a skenice vody, to vás vůbec nenasití! Při zdravé výživě někdy dostanu strašnou chuť na sladké a nechci si dávat kupované sušenky, muffiny, sladké jogurty, protože obsahují až moc cukru a také nezdravých tuků a tak jsme pro vás vymyslela tyto sladké a moc dobré svačinky. Tak doufám, že se vám budou líbit.:))

Medovo-banánová kaše


Je velmi rychlá, bude vám stačit 1 banán, hrst vlašských ořechů a 1-3 lžíce medu (podle toho jak až moc sladké máte rádi). Banán si rozmačkáte vidličkou, přidáte med a ořechy a máte hotovo!:)


Jogurtový ovocný pohár


Budou vám stačit ovesné vločky nebo nepečené musli 2-3 lžíce, jakékoliv ovoce na, které máte chuť, bílý jogurt a sušenky na ozdobu. Ovesné vločky nebo musli dáte na spod a pak začneme vrstvit jogurt, ovoce, jogurt, ovoce, jogurt a nakonec ovoce a ozdobíme sušenkami.

Banánovo-mandlové muffiny


Recept zde :) Jsou pečené bez mouky, takže neobsahují žádný lepek.

Malinový jogurt


Budete potřebovat 1 bílý jogurt, maliny a 2 lžičky medu. Maliny si rozmačkáte vidličkou a smícháme s jogurtem a přidáme med. A máte skvělý ovocný jogurt! :)


Mrkvové muffiny


Recept zde :) Já osobně je úplně žeru, vážně zkuste je jsou boží! :3

Ovocné smoothie


Vymyslete si vlastní chuť vašeho ovocného smoothie, tady máte typ na jedno:) Když jste někde v obchodním centru a nevíte co si koupit ke svačině tak určitě zajděte do Fruitisima nebo do Mangaloo, čerstvé smoothie vás 100% nasití.:)))


Tak doufám, že se vám článek líbil :)

1 komentář:

  1. Tu medovo-banánovou kaši si dělalm také, ale ješte si do ní přídávám skořici, chia semínka, arašídové máslíčko a nedávám vlašské ořechy :)

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jste si našli čas přečíst tento článek a pokud se vám líbil můžete zanechat komentář, či případné dotazy. :)